25 år i DFDS

Tommy Brink.

Tommy Brink.

JUBILÆUM: Han er international salgsdirektør, som mest begår sig på udebane og arbejder også sammen med VisitDenmark om at sælge ferieophold og tilhørende færgetransport.

Tommy Brink fejrer i morgen 1. december 25 års jubilæum i DFDS. Han er gennem den seneste halve snes år blevet mere international i rederiet med hovedopgave i det oversøiske turoperatør marked.

Før den tid var han tilknyttet Danmark, og han har fortsat et samarbejde med VisitDenmark i fælles interesse for at få turisterne her til landet.

Ellers er han særdeles aktiv med at fænge turoperatører i USA og i Østen som Kina, Sydkorea og Japan.

x

Læs Også

Mr. Kenya Airways stopper

Per Carøe, der de seneste 15 år har været nordisk ansvarlig for Skyteam-medlemmet, stopper med månedens udgang. Fremover skal Air France og KLM repræsenterer Kenya Airways i Norden.

Fra erhvervsrejsebureau til DFDS

Den tidligere direktør for ATPI Instone i Danmark har sagt farvel til erhvervsrejsebureauet og er blevet Business Leader for et af DFDS’ mest voksende forretningsområder.

Flyselskab klar med ny nordisk chef

Brussels Airlines sætter navn på den nye chef, der også skal vise flaget for Lufthansa-ejede Eurowings i Norden. Lina Nordlander var senest salgschef for airberlin i Danmark.

Kendt chef forlader flyselskab

Efter 15 år hos Brussels Airlines siger dets nuværende danske chef for Norden og Baltikum farvel og mange tak. Hvad fremtiden skal bringe, ved hun endnu ikke.

‘Der er et skib for enhver smag’

Efter 14 år siger Helle Montem farvel til lederstilling i stort krydstogtbureau. ”Da jeg startede var det kun to-tre bureauer, der solgte krydstogter. I dag er det rigtig mange."

Tidligere WoCo-formand slipper for millionkrav

Ifølge Erhvervsstyrelsen var daværende bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen ansvarlig for 21 millioner kroner af WoCo’s underskud ved det internationale melodigrandprix i 2014.