Michael Telling direktør for Hotel Skt. Petri

Det fem-stjernede Hotel Skt. Petri, som snart åbner i hjertet af København, har offentliggjort sit lederteam. Michael Telling – der tidligere på året forlod direktørstolen for Remmens Hotels (med bl.a. d’Angleterre) bliver direktør for Skt. Petri.De øvrige i ledergruppen omfatter bl.a.: hotelchef Helle Fromberg, der kommer fra en tilsvarende stilling på First Hotel på Vesterbrogade. Hun har siden 1. februar været

projektchef og ankerkvinde på det nye hotel, som den norske ejer af First-kæden står bag.
Frank Bangsholt begynder 1. juni som F&B-chef med ansvar for hotellets brasserie, barer, konferencer og banketter samt room service. Han kommer fra en stilling som restaurantchef på Restaurant Alberto K på Radisson SAS Royal Hotel.
Henriette Luckow Friis er tiltrådt som receptionschef – hun er hentet hos Hilton Copenhagen Airport, hvor hun har haft en tilsvarende stilling og senest været F&B-chef.
Claus Valdemar begynder 1. juni som køkkenchef. Han har tidligere bl.a. været køkkenchef på Hotel Kong Frederik – en del af Remmen Hotels.
Susanne Simonsen er ansat som konferencechef og vil i opstarten også være Reservations- og Revenuechef. Hun er hentet til Skt. Petri fra en stilling som Gruppekoordinator på First Hotel på Vesterbrogade.
Endelig er, som Take Off tidligere har omtalt, Touradj Farahani ansat som salgschef. Touradj kommer fra en

stilling som International Salgschef hos hotelkæden Accor i Danmark.

Skrevet af