Træt pilot forsinkede BA-fly

Passagererne på et British Airways fly fra New Delhi til London måtte vente 13 timer på, at deres pilot fik hvilet sig efter en dårlig nattesøvn på grund af larm på hotellet.

“Den øvrige besætning havde fået utilstrækkelig hvile, på grund af en urolig nat”, siger talskvinde for BA Radhika Raikhy til Hindustan Times, og hun tilføjer, at det er sikkerheden, der er afgørende.

De vrede passagerer blev henvist til hoteller i byen, mens de ventede på besætningen og flyet kunne lette med 13 timers forsinkelse.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.