Estonian Air skifter chef i Danmark

Et kendt navn i rejsebranchen, Erik Hansen, stoppede i sidste uge hos General Sales Agent’en Gateways, hvor han siden marts 2004 har været en aktiv og synlig ambassadør for Estonian Air, som SAS ejer 49 % af.Tidligere har unge Hansen været hos Air Canada samt et andet GSA-bureau, Discover the World. Han afløses som country manager for Estonian Air i Danmark af en af rejsebranchens veteraner, Bent F. Christiansen.Blandt Gateways’ øvrige kunder er amerikanske Continental, men den kontrakt udløber i april, oplyser Josh Wald, direktør i Gateways til Take Off.

Herefter forventes Continental at få eget kontor i København, inden selskabet i maj begynder at flyve København – New York – i konkurrence med SAS.

Continental er foreløbig nogle omgang efter det andet amerikanske selskab som også til maj åbner på København, Delta, med en daglig rute til Atlanta.Gateways Marketing er også skandinavisk agent for USA’s niende største flyselskab, Alaska Airlines, OLT Ostfriesische Lufttransport og Air Zimbabwe.Daværende Maersk Air solgte i 2003 sine 49 % af sine aktier i det baltiske flyselskab til SAS – der har option hos de estiske ejere om at øge sin ejerandel.Estonian flyver en snes ugentlige ture mellem Estlands hovedstad, Tallinn, og CPH.HB


Skrevet af