Cimber Air får ny handlingagent

Hidtil har Novia været handlingagent for Cimber Air.

Det betyder i praksis at check-in fremover foregår i terminal 3, i stedet for terminal 2.

For Cimber Airs charter-afgange ud af København, til f.eks. Nimes, Forli, Parma og Targu Mures vil check-in dog fortsat være i terminal 2. Dog hos SGS i stedet for hos Novia.

”Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Novia, og har ikke noget at udsætte på det”, siger salgs- og marketingchef Bjarne Rasmussen. ”Når vi alligevel skifter, skyldes det, at vi får et mere logisk og sammenhængende produkt. Mange kunder rejser på gennemgående billet, booket hos SAS, og når de har skullet ændre noget på deres billet i Kastrup, har de henvendt sig hos SGS (SAS) – for her at blive henvist til Novia. Det skal også nævnes, at terminal 3 rent faktisk ligger optimalt i forhold til de gates vi flyver fra”.

Skrevet af

x

Læs Også

Schæffergården en del af Best Western

Velrenommerede Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver 2. januar 2018 medlem af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet bliver en del af et af kædens nye varemærker; Sure Hotel by Best Western.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.