3.000 ekstra pladser i efterårsferien

Ganske få sommerdage gav travlhed hos de danske rejsebureauer i sommerferien, hvor mange gik forgæves. Det giver tidlig travlhed og booking af rejser til efterårsferien. Apollo har netop lagt 3.000 ekstra rejser op i uge 42.

Fra København er der indsat ekstra fly til Lanzarote, Cypern, Kreta og Rhodos. Fra Aalborg oprustes på rejser til Kreta, mens der er sat yderligere fly til Kreta, Mallorca og som en nyhed Cypern fra Billund.

”Vi har satset på at opruste på de solsikre destinationer. Vi ved, af erfaring, at det er de destinationer, der bliver rift om, og derfor forsøger vi at undgå, at alt for mange kommer til at gå forgæves. Man skal nok ikke lurepasse, hvis man vil være sikker på at komme af sted,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Apollo forlænger desuden sæsonen i bl.a. Parga, Lefkas og Sivota i det nordlige Grækenland.

”Egentligt er det sommerdestinationer, men alle tre steder kan temperaturerne nemt komme pænt over 20 grader i oktober,” slutter Glenn Bisgaard.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.