3.000 ekstra pladser i efterårsferien

Ganske få sommerdage gav travlhed hos de danske rejsebureauer i sommerferien, hvor mange gik forgæves. Det giver tidlig travlhed og booking af rejser til efterårsferien. Apollo har netop lagt 3.000 ekstra rejser op i uge 42.

Fra København er der indsat ekstra fly til Lanzarote, Cypern, Kreta og Rhodos. Fra Aalborg oprustes på rejser til Kreta, mens der er sat yderligere fly til Kreta, Mallorca og som en nyhed Cypern fra Billund.

”Vi har satset på at opruste på de solsikre destinationer. Vi ved, af erfaring, at det er de destinationer, der bliver rift om, og derfor forsøger vi at undgå, at alt for mange kommer til at gå forgæves. Man skal nok ikke lurepasse, hvis man vil være sikker på at komme af sted,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Apollo forlænger desuden sæsonen i bl.a. Parga, Lefkas og Sivota i det nordlige Grækenland.

”Egentligt er det sommerdestinationer, men alle tre steder kan temperaturerne nemt komme pænt over 20 grader i oktober,” slutter Glenn Bisgaard.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.