30-årig i spidsen for kæmpehotel

30-årige Eda Durnal skal som ny general manager stå i spidsen for CabInn Village i Ørestad med det eksisterende Metro-hotel med 708 værelser – til juni udvides komplekset med 520 hotellejligheder.

HOTELLER: Danmarks i dag næststørste hotel får ny general manager; hotellet i Ørestad åbnede i 2009 med 708 værelser – til juni udvides det med 520 hotellejligheder og bliver dermed landets største hotelkompleks foran nabohotellet AC Bella Sky Copenhagen, der har 812 værelser.

30-årige Eda Durnal, der hidtil har været en af to hotelchefer for CabInn Metro i Ørestad, er udnævnt til general manager. Det 2-stjernede hotel er med sine 708 værelser det største i CabInn-kæden. Til sommer udvides det med 520 hotellejligheder – dermed har komplekset 1.228 værelser/apartments.

Hotelkomplekset, der ligger tæt på bl.a. Bella Center og Københavns nye multiarena, kaldes samlet CabInn Village; det udgøres af Metro-hotellet og CabInn Apartments.

Med 1.258 værelser vil det udvidede CabInn Metro-hotel i Ørestad overhale Nordens nuværende største hotel, Gothia Towers i Gøteborg, der har 1.200 værelser.

Den nyslåede general manager for CabInn Village, Eda Durnal, siger til standby.dk: ”Siden jeg var 10 år har jeg vidst, at jeg ville arbejde i hotelbranchen. Dengang stod min onkel for driften af et lille hotel i Wien og da vi besøgte ham, syntes jeg, hotelmiljøet var så spændende.”

Senere flyttede onklen til Danmark, hvor han købte et mindre hotel på Frederiksberg, hvor Eda Durnal hjalp til.

Hun er født i Slagelse og har en HHX-uddannelse fra handelsgymnasiet Niels Brock og en receptionistuddannelse fra Hotel og Restaurantskolen i København.

I 2006 fik Eda Durnal elevplads på First Hotel Vesterbro og efter den blev hun supervisor i hotellets reception. I 2010 skiftede hun til CabInn, hvor hun bl.a. fik ny stilling som assisterende receptionschef på CabInn City og siden på et andet københavnsk CabInn-hotel, Express, som receptionschef.

I 2013 blev hun tilbudt arbejde hos CabInn Metro, hvor hun har været en af to hotelchefer med hver sit arbejdsområde. Men nu har CabInn besluttet, at der kun skal være én general manager for CabInn Village.

”Det bliver en rigtig spændende opgave i dette store hus. Hårdt arbejde lønner sig, og hvis man tør satse og tror på sig selv, kan man komme rigtig langt. Jeg er glad for vores gode medarbejdere og har rigtig god støtte fra bl.a. vores ejer, Niels Fennet, og hans team,” siger Eda Durnal til standby.dk – hun bruger bl.a. fritiden med sin mand, der arbejder på Tyrkiets ambassade i København, og barn samt tennis og klaverspil.

Nyt kæmpehotel på vej

CabInn har fire hoteller i København og et i hhv. Esbjerg, Odense, Vejle, Aarhus og Aalborg. Om et par år åbner CabInn Danmarks næststørste hotel med 1.200 værelser til 900 mio. kr. Det bliver genbo til Tivoli Hotel & Congress Center, har CabInns ejer, Niels Fennet, tidligere fortalt standby.dk

Niels Fennet åbnede i 1990 sit første CabInn-hotel på Frederiksberg.