DRF skifter medlemmer i Rejse-Ankenævnet

Tidligere på året takkede 60-årige Ingrid Emonds af som medlem af Rejse-Ankenævnet; hun samarbejder i dag med Brandstrup Travels, men er navnlig kendt for sit partnerskab med Bethsy Holk i Marco Polo Tours, der i dag ejes af Hannibal Travel Group.

Og i sidste måned stoppede Billetkontoret adm. direktør, Jesper Schou, efter ti års trofast tjeneste i nævnet.De to nye DRF-repræsentanter i Rejse-Ankenævnet er, erfarer Take Off, marketing- og produktchef Gina Kragh fra Jysk Specialrejser, hun er uddannet jurist og som betegnes som meget ”teknisk skarp.”

Den anden nye repræsentant er den mere kendte René Andersen, adm. direktør for Hannibal Travel Group, der netop har fået ny ejer, engelske First Choice.Danmarks Rejsebureau Forening har i øvrigt, som tidligere oplyst hos Take Off, opsagt sin medvirken i Rejse-Ankenævnet. DRF forlader nævnet til april næste år pga. utilfredshed med at rejsebureauerne skal betale for nævnets stadig flere klagersager som kun vedrører flyselskaber.”80 af Rejse-Ankenævnets 380 sager sidste år var klager over flight-only, hvor kunder kun køber flybillet, ikke pakkerejser gennem et rejsebureau. For blot to år siden var der kun 20 sådanne sager om året. DRF’s medlemmer vil ikke betale for flyselskabernes klagesager, det må flyselskaberne gøre,” sagde Lars Thykier, direktør for DRF, for nylig til Take Off.HB

Skrevet af