Emirates regner med rute til København i 2007

“Baseret på en samtale med sheik Ahmed i Dubai er jeg sikker på, at Emiraterne starter en rute fra Dubai til København næste år.” Sådan siger Niels Boserup, direktør, Københavns Lufthavne til Stand By.

Hans udtalelse falder helt i tråd med Göran Hansson, general manager, Emirates, Skandinavia, som også regner med, at Emiraterne starter på København næste år.

“Jeg regner med vi starter i oktober næste år. Det er min personlige opfattelse. Det vil af kommercielle grunde være det perfekte tidspunkt at starte. Det er lige før højsæsonen, og vi vil have syv gode måneder foran os,” siger Göran Hansson til Stand By.

“Man skal tænke på, at starten på Hamburg blev udskudt to gange inden den kom i gang. Når vi måtte udskyde åbningen af København har det intet med Mohammed tegningerne at gøre. Det skyldes at Emirates ikke har fly nok. Pludselig kom der en mulighed for at ekspandere på Indien, som er et meget stort marked for Emirates. Det er sådan, at når sheik Ahmed har give sit ord og sagt at Emirates starter fra København, så startes der også fra København. Vi vil gerne flyve med Airbus 330-200 opdelt i Business og Economy. Emirates har versioner med 12 på 1. klasse, 42 Business og 183 på Economy. Men vi foretrækker versionen med 27 Business og 251 på Economy uden 1. klasse, for der er ikke marked for 1. klasse i Skandinavien,” siger Göran Hansson.

Hamburg får nu sin Emirates rute forlænget med Hamburg – New York, men Göran Hansson mener ikke, det bliver aktuelt for København.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.