40 år med bøfpioner i Tivoli

A Hereford BeefstouwSeks millioner gæster og omtrent lige så mange bøffer er det blevet til siden A Hereford Beefstouw åbnede i Tivoli i 1975. A Hereford Beefstouw var de første, der herhjemme så muligheden i bøffer til folket.

A Hereford Beefstouw blev startet af Aage Damgaard i 1971 i Herning. Siden åbnede han i Aabenraa i indre København, og i 1975 slog han dørene op i Tivoli. Siden er restauranten blevet udvidet og indeholder i dag også mikrobryggeriet Apollo.

A Hereford Beefstouw har i dag 14 filialer verden over – heriblandt en i Nuuk, i Göteborg, i Adelaide og snart også en i Melbourne.

Adm. direktør Lars Damgaard: ”Restauranten i Tivoli er udvidet fem gange, herunder da vi i 1990 åbnede mikrobryggeriet Apollo, og senest med tilføjelsen af den overdækkede terrasse inde i selve Tivoli. Vi kan i dag have over 500 spisende gæster i sommerperioden.”

Jubilæet i Tivoli fejres med dansk Wagyu-kød på menuen. Fra mandag den 28. september – søndag den 4. oktober tilbydes en særlig menu med krogmodnet carpaccio og hakkebøf fra Wagyu-kvæg opdrættet i Danmark, som kæden snart håber at have fast på menuen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.