40 års jubilæum hos Danhostel

Sten Slot Knudsen.

Sten Slot Knudsen kan den 16. december fejre 40 års jubilæum hos Danhostel. Sten Slot Knudsen og hans hustru Lis været værter på flere vandrerhjem blandt andet Danhostel Vejle og Danhostel Kragsbjerggaard i Odense.

I dag er han forpagter på Danhostel Odense City og ejer af Danhostel Sønderborg City. Han er uddannet kok tilbage i 1973, og har spillet centrale roller i hotel- og restaurantbranchen. Dels via sine tillidsposter i Horesta, dels siden 2001 som direktør for Det Danske Kokkelandshold.

Jubilæet markeres ved en reception fredag den 16. december klokken 12.00-15.00, på Danhostel Odense City.

Sten Slot Knudsen er udlært kok fra Holdbi Kro i Sønderjylland og i 1976 blev han køkkenchef på kroen. I slutningen af 1976 overtog han sammen med hustruen Danhostel i Vejle, som parret drev til 1986. Herefter stod de i spidsen for Danhostel Kragsbjerggaard i Odense til 2011, da hustruen valgte at gå på efterløn. Sammen med Odense Kommune åbnede Sten Slot Danhostel Odense City i september 1999, som han forpagter og driver i dag, og i oktober 2004 købte han Danhostel Sønderborg City, som i dag er bortforpagtet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.