Profil Rejser udsender tre nye programmer

Danmarks største turoperatør, Profil Rejser, har netop udsendt tre nye programmer, engelsk topfodbold, europæiske golfrejser samt Thailand.Det er sjette ombæring af det meget populære program med pakkerejser til hjemmekampe hos storhold som Arsenal, Chelsea, Liverpool og Manchester United samt fire andre tophold. Laveste pris for SAS-fly, to hotelovernatninger og siddeplads i hjemmeholdets sektion på stadion er 2.845 kroner, mens de store opgør i Manchester og Liverpool koster knap det dobbelte.
Profil Rejser kan også skaffe fodboldbilletter, hotel og fly til de engelske klubbers hjemmekampe i Champions League og UEFA-cup’en.Profil Rejser udsendte for nylig i samarbejde med AVIS biludlejning og Icelandair et golf-program til 25 baner i USA’s Capital Region.
Nu kommer endnu et golfprogram, denne gang i samarbejde med Maersk Air til fire af selskabets destinationer fra CPH eller Billund: Algarve-kysten, Barcelona, Lissabon-kysten, Paris og Venedig.
Pakkerne inkluderer fly, hotel, udlejningsbil fra Hertz samt green fee på de udvalgte golfbaner. Priserne begynder ved 4.655 kroner for en 4-dages rejse.Det største af de tre nye specialprogrammer er 36 sider om danskernes favorit i Fjernøsten, Thailand. Antallet af danske turister er siden 1996 næsten fordoblet og forventes i år at ende på 100.000.
Profil Rejser tilbyder hele Thailand med Thai Airways – fra Bangkok til regnskove og palmestrande. Brochuren fremhæver som noget nyt en række temaer: hoteller og områder der er velegnet til børnefamilier, bryllupsrejser, spa-ophold og golf.Profil Rejser har årligt ca. 80.000 gæster og dets produkter sælges gennem 500 danske og sydsvenske rejsebureauer.

Skrevet af