Til top i vigtig bestyrelse

Ole Sorang, salgs- og marketingdirektør for Radisson SAS hotellerne i Danmark og Island, er netop indvalgt i den europæiske bestyrelse for MPI, verdens største organisation for mødeindustrien med 20.000 medlemmer i over 60 lande.MPI’s har bl.a. fokus på at styrke professionalismen og kompetencen i den globale mødeindustri og gøre opmærksom på den ”Return of Investment,” kunderne får ved at holde møder, konferencer og events.
MPI har dels medlemmer med ansvar for planlægning af møder, konferencer og events (de ca. 10.000 MPI-medlemmer med ansvar for dette arrangerer årligt møder og konferencer for godt 100 mia. DKK) – de øvrige MPI-medlemmer er leverandører til mødeindustrien, fx. hoteller, flyselskaber og kongrescentre.Læs om MPI på hjemmesiden: MPIWEB.ORG
for information om MPI i Danmark se: MPIdenmark.dkRadisson SAS er en del af de fem hotelkæder i Rezidor SAS: foruden Radisson SAS også Park Inn, Country Inn, Regent og Cerruti. Rezidor SAS har 190 hoteller og 40 under udvikling.KLAR TIL MØDEBASAR 2004
Radisson SAS er i øvrigt medarrangører når over 400 professionelle mødeplanlæggere torsdag i denne uge har sat hinanden stævne i den københavnske Øksnehal til Mødebasar 2004 – et seminar om at få mødedeltagere op af stolen og om at engagere frem for at informere.
På Mødebasar 2004 får de tilmeldte et bud på fremtidens møder, så deltagerne får andet med hjem udover referatet, nemlig et optimalt udbytte af de investerede timer.”Et møde eller en konference skal være en investering i viden. I fremtiden skal vi operere med ”det lærende møde”,” siger Peter Hansen, udviklingsdirektør i Wonderful Copenhagen.De øvrige medarrangører af Mødebasar 2004 er Danmarks Turistråd, WoCo, Comwell, DGI-byen, Hilton Copenhagen Airport, Hotel Legoland, Hotel Nyborg Strand, Odense Congress Center og Øksnehallen.

Skrevet af