5.000 norske Lego-film

Gennem den sidste måned har nordmændene dystet på kreativitet og humor i forsøget på at skabe den bedste Lego-film. Det er sket som led i en kampagne skabt af VisitDenmark Norge, Legoland Billund Resort og Color Line.

 

Kampagnen har stillet masser af Lego-filmsekvenser til rådighed for helt særegne historier. Formålet har været at skabe ny interesse for det udvidede Legoland Billund Resort. De 10 mest populære film går til finalen, hvor tre vindere får en familierejse med Color Line, hus i Legoland Billund Resort og to dages adgang til Legoland.

 

Den p.t. mest sete film er oppe på 10.000 visninger, og den mest populære har modtaget over 13.000 stjerner fra publikum!

 

’Lav din egen LEGO-film’ har vundet en pris i kategorien ’bedste netkampagner’ i Gulltaggen, Norges mest prestigefulde kåring indenfor de interaktive medier.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.