Michael Hansen, salgsdirektør for Comwell, på scenen for at modtage den første pris til den danske kæde – og interview med en af de to konferencierer, TV2-journalisten Rasmus Tantholdt. Foto: Michael Stub.

50-års jubilar fik to priser ved Danish Travel Awards

Comwell Hotels har netop haft 50 års jubilæum – og ved onsdagens Danish Travel Awards vandt den danske kæde to priser og var blandt de tre bedste i to andre hotelkategorier.

Danmark har rigtig mange gode hoteller og hotelkæder. Men ved Danish Travel Awards onsdag aften i Cirkusbygningen skilte danske Comwell Hotels sig ud.

Fem af de 20 kategorier ved årets DTA drejede sig om hotelbranchen. Og i havde fire af disse havde forbrugerne i analyseinstituttet Epinions udvidede Danmarks panel stemt Comwell ind på top 3, de tre højest placerede, der vises på storskærmene i Cirkusbygningen.

Comwell vandt to af kategorierne: Bedste Hotel på Sjælland, Fyn og Øerne, her blev Comwell Borupgaard nummer ét foran Hotel Nyborg Strand og Glostrup Park Hotel. Ligeledes blev det til en førsteplads i kategorien: Bedste Hotel i Jylland med Comwell Kellers Park foran Hotel Vejlefjord og Hotel Koldingfjord.

Og i to andre kategorier kom Comwell, der 1. oktober havde 50 års jubilæum, også på Top 3 ved Danish Travel Awards.

Kategorien Bedste Luksushotel i Danmark blev vundet af Dragsholm Slot foran Comwell Kongebrogaarden (der vandt denne pris sidste år) og Hotel Bandholm. Comwell var også blandt de tre bedste i Bedste Hotelkæde i Danmark. Den blev vundet af Sinatur Hotel & Konference foran Comwell og Small Danish Hotels; sidste år løb Arp-Hansen Hotel Group med sejren.

Den femte hotelkategori – Bedste Hotel i København – havde Comwell ingen chance for at konkurrere i, da kæden ikke har hotel i hovedstaden; det sker først i 2021, hvor det åbner sit hidtil største hotel, Portside, i Københavns Nordhavn.

Glæde hos Comwell
I en pressemeddelelse fra Comwell efter Danish Travel Awards, noterer hotelkæden, der har 14 hoteller og konferencecentre i Danmark, blandt andet, at det var ”en både stolt og beæret salgsdirektør i Comwell Hotels, Michael Hansen, der i aftes modtog de to prestigefyldte branchepriser på vegne af Comwell Hotels.”

Michael Hansen kom i august til Comwell fra tilsvarende job som salgsdirektør hos SAS i Danmark. Michael Hansen kom på scenen for at modtage de to Danish Travel Awards, da Comwells koncernchef, Peter Schelde, måtte melde afbud med kort varsel.

I pressemeddelelsen siger Michael Hansen: ””Vi er ovenud stolte. Vinderne er fundet via Danmarkspanelet hos Epinion, hvor 2.600 danskere har afgivet deres stemmer. Så at vi har to af danskernes foretrukne hoteller – både øst og vest for Storebælt – gør mig umådelig glad. Det er uden tvivl vores medarbejderes fortjeneste. Det er dem der hver dag gør en kæmpe forskel. Så disse priser er et kæmpe skulderklap til dem alle sammen,” siger Michael Hansen.

Relaterede artikler:

Her er vinderne af Danish Travel Awards 2019

Måske flere danske hoteller under Wyndham

Dansk hotelkæde forsinket med sit største hotel