Nyheder fra Diskobugten

Destination Disko har blandt andet deltaget i en udstilling, i forbindelse med Rotarys Verdenskongres i København, med det formål at skabe interesse hos det interesserede og betalingsdygtige publikum, ikke mindst i USA, Japan og central Europa.

Destination Diskos vil koncentrere sig om ”det grå guld” (læs: aldersgruppen +50). Denne gruppe er i deres karrieres efterår, har mere tid til ferie, lyst til det eksotiske og spændende samt ikke mindst råd til at betale prisen.

Der ses mindre på, hvilke lande turisterne kommer fra, da alle er potentielle turister i Grønland ‑ men USA, Japan og Central Europa, er helt klart de områder Destinationen holder godt øje med og sikrer en optimal indsats.

Denne gruppe mennesker, er typisk medlem af Rotary, Lions eller en loge. Bruger Diners, Eurocard, America Express o.l. samt tilsvarende kort til attraktive bonusmuligheder.

Derfor er det her Destination Disko søger samarbejdspartnere, for at ”yde hjælp til selvhjælp” med udbyderne, da der er en fælles interesse og mål i arbejdet.

Da destinationen blev bekendt med, at Rotary holdt deres Verdenskongres i København, med 18.000 deltagere fra hele verdenen, kunne destinationen for en overkommelig pris prøve teorien af.

Der blev bestilt en stand i det område på kongressen, hvor andre virksomheder med samme ide, samt Rotarys egne stande, var placeret. At området havde stor betydning for Rotarianerne ses af, at det hed ”House of friendship”!

Klaus S. Berg og Marie Fleischer deltog på vegne af Destination Disko. Da det på en sådan udstilling handler meget om, at kunne købe et minde om deltagelsen, blev der medbragt lidt grønlandsk kunsthåndværk. Dette bragte kontakt med mange mennesker fra hele verdenen, med sig.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.