100.000 kinesere på københavnsk hotels hjemmeside

Park Hotel på Jarmers Plads i København skiftede for to år siden navn til Hotel Fox. Det skete da Folkevognsfabrikkerne betalte et større millionbeløb til en total ombygning af hotellet i forbindelse med lanceringen af VW’s nye model, Fox.

21 internationale designere fra 13 lande på fire kontinenter omdesignede hotellets 61 værelser til unikke værelser. Ikke to værelser er ens.

Et kinesisk brudepar på bryllupsrejse havde forleden lavet tre reservationer hos Fox – for at få et nyt værelse hver dag…Fox’ helt anderledes stil, har givet masser af omtale. Livsstilsjournalister fra bl.a. USA og Europa har skrevet om hotellet.”Når der er artikler om Fox i Vogue’s italienske og amerikanske udgaver, så rykker det i Kina, hvor mange er inspireret af vesten. Vi har haft mange henvendelser fra medier i Kina, Japan og Korea,” siger salgs- og marketingsdirektør Henriette Kibsgaard fra de familieejede Brøchner Hotels.

Udover Fox tæller Brøchner Hotels også københavnske Hotel Kong Arthur, Hotel Ibsen og Hotel Danmark.Ifølge Henriette Kibsgaard kører Fox med en ”rigtig god belægning.” Fox har ikke ønsket Horesta-stjerner, ”for det er utrolig svært at kategorisere et hotel som Fox,” siger hun og tilføjer, 90 % af Fox’ gæster er udlændinge.Og sidste weekend var hotellets server tæt på at blive lagt ned, da interessen for Hotel Fox eksploderede den 23, 24 og 25 april.

Det store besøgstal på hjemmesiden hotelfox.dk skyldes læserreaktioner efter flere store kinesiske mode-, livsstils- og rejsemagasiner havde omtalt hotellet.HB

Skrevet af