60 års fødselsdag

Kommunikationsdirektør Bo Pedersen, Naviair, fylder 60 år.

Når han den 19. februar fylder 60 år, har Bo Pedersen fortsat fuld fart i en spændende karriere som journalist og kommunikatør.

Efter uddannelse på Danmarks Journalisthøjskole i 1984 tog karrieren fart i Danmarks Radio. Først som reporter på Radioavisen og som en af bagmændene bag lørdagsprogrammet ’Job, Erhverv, Penge’ på P1. Fra 1988 på TV-Avisen, hvor han frem til 1997 dækkede politik, erhvervsstof, EU og i en periode var Nordisk Korrespondent ved udlandsredaktionen. Han var også DRs vært ved Folketingsvalget i 1994, hvor Jakob Haugaard blev valgt.

For knap 20 år siden skiftede han spor og blev vicepresident med ansvar for DONGs kommunikationsaktiviteter. I 2004 skiftede han til jobbet som direktør og kommunikationsrådgiver i RelationsPeople og siden 2008 har han været direktør for kommunikation og public affairs i Naviair.

Senest har han profileret Naviair som partner og medejer af det amerikanske firma Aireon, der er ved at etablere verdens første globalt dækkende, satellitbaserede overvågningssystem for fly.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.