Daglige afgange fra København til Bangkok


Så er det officielt. Thai Airways får en ny ekstra afgang, og dermed daglige afgange nonstop fra København til Bangkok. Selskabet har længe ønsket den ekstra afgang fra København, og Thailands turistminister sagde i et interview i Stand By tidligere i år, at han støttede planerne.

Nu er afgangene lagt ind i Thais reservationssystem, så den ekstra afgang begynder 1. januar. Den nye afgang bliver om onsdagen, så første afgang bliver onsdag 3. januar. Fra Stockholm kommer også en ekstra afgang om lørdagen fra 1. januar, så Thai nu kommer op på seks ugentlige afgange.

Med daglige afgange og seks daglige afgange fra Stockholm, lægger Thai sig afgørende i spidsen, som det mest benyttede luftfartsselskab fra Skandinavien til Østen. Thai Airways bruger Boeing 747-400 med plads til 405 passagerer fordelt på 18 på 1. klasse, 62 på business og 325 på økonomi.

SAS har også daglige afgange. Ikke fra Stockholm, men kun fra København til Bangkok, hvor der bruges en Airbus 330/340 med plads til 271 passagerer.

Finnair, Lufthansa, British Airways m.fl. har også daglige afgange til Bangkok, men med en mellemlanding. Singapore Airlines har tre ugentlige afgange fra København til Singapore/Bangkok. Her bruges en Boeing 777 med plads til 298 passagerer.

Skrevet af