Ny hotelkæde åbner i Danmark

Første december får Danmark en ny hotelkæde når Park Inn overtager det nuværende Radisson SAS Globetrotter Hotel i Kastrup, tæt på SAS Danmarks hovedkvarter og Københavns Lufthavn.Park Inn hører under Rezidor SAS Hospitality og hotellet i Kastrup omdøbes til Park Inn Copenhagen Airport. Mens Globetrotter i dag har fire stjerner, nøjes Park Inn med tre.Adm. direktør for Radisson SAS i Danmark, Mogens Stendrup, siger til Take Off: ”Logisk mener vi, at Park Inn vil klare sig meget bedre i konkurrencen med det 3-stjernede marked inde i København, uden at vi er naive og antager, at hotelgæster, der vil bo i byen, bor i Kastrup. Men vi tror, at Globetrotter som Park Inn-hotel vil klare sig bedre under sit nye varemærke, hvor kundens forventninger nok er lavere til et 3-stjernet produkt.”Eftersom Radisson SAS hverken skal sælge eller markedsføre de kommende Park Inn-hoteller i Danmark, ved Mogens Stendrup ikke, om værelsespriserne på Park Inn Globetrotter sænkes når det går fra 4 til 3 stjerner.
”Men jeg ved, at det er et godt hotel med bl.a. masser af mødeplads, gode parkerings forhold, at 82 af værelserne netop er renoveret på hotellet, der har et kæmpe svømmebassin, fitnesscenter, jacuzzi osv.,” siger Mogens Stendrup til Take Off.
Han tilføjer, at der inden udgangen af næste år formentlig er omkring en halv snes Park Inn-hoteller i Danmark, og at forhandlinger er i gang med en række hoteller, men at der næppe andre Radisson SAS-hoteller i Danmark bliver til Park Inn. Med Globetrotter er der i dag 11 Radisson SAS-hoteller i Danmark.Park Inn by Rezidor SAS har ambitioner om indenfor den næste halve snes år at have ca. 500 hoteller i Europa, dvs. 50 nye hoteller i gennemsnit hvert år – eller cirka ét om ugen! Der findes foreløbig 19 Park Inn i Skandinavien. Park Inn er etablerer sig i Europa, Mellemøsten og Afrika, foreløbig er der 23 hoteller i syv lande.Park Inn fokuserer på gode hoteloplevelse i en varm og afslappet atmosfære med funktionelle og skinnende rene hoteller.Park Inn Copenhagen Airport, det altså snart tidligere Globetrotter, har 191 værelser og 6 suiter – alle med bl.a. højhastigheds internetadgang. Hotellet har som nævnt netop renoveret 82 værelser og 60 andre renoveres i første halvdel af 2004. Også hotellets restaurant og barområdet er netop renoveret.Park Inn Copenhagen Airport tilbyder udover de nyrenoverede faciliteter også 10 multifunktionelle mødelokaler med højhastigheds internetadgang. Hotellet, der kan rumme arrangementer op til 400 personer, får Ernst Høva som ny direktør.Rezidor SAS Hospitality er eneste franchisetager i Europa, Mellemøsten og Afrika for varemærkerne Radisson SAS, Park Inn, Country Inn og Regent – senere kommer også Rezidor SAS’ nye livsstils-hotelvaremærke Cerruti, et fælles initiativ med det internationale modehus.
Rezidor SAS omfatter i øjeblikket 190 hoteller i drift eller under udvikling i 40 lande. Det er virksomhedens mål at have 700 hoteller under de forskellige varemærker i 2012.Læs mere på hjemmesiden: rezidorsas.com

Skrevet af