Kuonis hidtil største rejsekatalog

Turoperatøren Kuoni har udsendt sit hidtil største katalog, Eventyrlige Rejser, på hele 220 sider – ifølge Kuoni er det også Danmarks hidtil største rejsekatalog. Det flotte og farvestrålende katalog dækker frem til oktober næste år.”Vi har fokus på nye vækstområder. Vi ser en kraftig efterspørgsel på kvalitetsrejser med indhold og tryghed,” siger Kuoni Danmarks adm. direktør, Jan Lockhart, der betegner Kuoni som Danmarks største udbyder af rundrejser – 29 i 18 lande, alle med dansk rejseleder.Blandt nyhederne er Egypten, safari i Kenya, Marokko, Mozambique, rundrejse i Sydafrika, Sri Lanka, Grækenland og Guatemala.
Der er en lang række andre rejsemål; flot satser Kuoni bl.a. på Bali og Dubai, ligesom der fx. er krydstogter med Norwegian Cruise Line kombineret med ophold på Wyndham-hoteller i Florida.
Det er et meget inspirerende katalog, de gode mennesker på Nørrebrogade har stykket sammen. Kuoni, hvis produkter også sælges af et halvt hundrede rejsebureauer landet over, har ca. 70.000 gæster om året.
Turoperatøren har egne programmer til bl.a. Australien/New Zealand/Stillehavet, Europa, Thailand/Fjernøsten, USA/Canada, Trek America (som Kuoni er GSA for i Skandinavien) samt krydstogtprogrammer i samarbejde med NCL og RCCL.

Skrevet af