70 års fødselsdag

Else Marie Riis Madsen.

Else Marie Riis Madsen.

Else Marie Riis Madsen, fhv. travel manager i Lego Systems A/S, Billund, fylder 70 år den 15. marts.

Efter kontoruddannelse hos Lego var hun au pair et år i Zürich og i 1969 checkede hun ind på havne- og trafikkontoret i Billund Lufthavn, hvor hun i en periode var leder af informationsafdelingen.

Fra 1974 til 1989 arbejdede hun som trafikassistent hos SAS i Billund for derefter i fire år at lede selskabets nye salgskontor. Herfra blev Else Marie Riis Madsen hentet til DanTransport Rejsebureau for at være med til at åbne en ny afdeling i den hastigt voksende lufthavn – en afdeling, som hun var leder af i tre år.

I 1993 blev hun tilknyttet Lego Systems A/S som travel manager. Sideløbende blev hun valgt ind i bestyrelsen for DBTA (Danish Business Travel Association.

Med udgangen af 2009 sagde Else Marie Riis Madsen farvel til arbejdsmarkedet. Samtidig gjorde DBTA hende til æresmedlem. Gennem 25 år har hun været aktiv i ZONTA i Vejle, en internnational erhvervsklub for kvinder.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.