700 kriterier afgør medlemskab

0

"VFMLID=65807713"HOTELLER: Salgsorganet Worldhotels, der repræsenterer ca. 500 4- og 5-stjernede hoteller i 65 lande, har i Danmark kun ét medlem, i København, men kigger også efter et i Aarhus.

Worldhotels blev oprettet for 45 år siden af den tyske hotelgruppe Steigenberger, der havde brug for en salgskanal uden for Tyskland til at trække flere udlændinge til gruppens hoteller.

I dag sælger Worldhotels meget andet end Steigenberger. Ved seneste fintælling repræsenterer man nu 500 hoteller på 250 destinationer i 65 lande verden over, heraf 22 i Norden, men kun ét í Danmark, Tivoli Hotel & Congress Center fra Arp-Hansen Hotel Group.

”Vi arbejder næsten udelukkende med erhvervsrejsende, herunder MICE-området. Vi har omkring 700 aftaler med virksomheder, der booker via os. Samlet kom der via Worldhotels sidste år to mio. overnatninger på vores medlemshoteller,” siger Kristin Intress, koncernchef i Worldhotels, i den netop udkomne udgave af Stand By og tilføjer:

”For at komme i Worldhotels gennemgår vi hotellet på 700 punkter… Fra standarden på værelserne, faciliteter, hvor hurtigt telefonen besvares når man ringer til f.eks. room service osv.”

Foreløbig er Tivoli Hotel & Congress Center eneste medlem i Danmark, men Diane Wennerland, salgschef for Worldhotels i bl.a. Norden, udelukker ikke endnu et medlemshotel i hovedstaden. ”Vi kigger også efter et hotel i Aarhus.”

Læs mere i det nye Stand By, der netop er udkommet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz