71-årig har boet fem år i Malpensa

Baggrunden er, at 71-årige Cesaria Ton for fem år siden blev udvist af Mauritius, hvor hun boede med sin ægtemand og to sønner. Politiet i Italien har forsøgt at etablere kontakt mellem kvinden og Mauritius konsul i Italien, men uden det har ført til et positivt resultat, skriver politiken.dk.

 

Hun er også blevet tilbudt job og et alternativt sted at bo, men hun foretrækker at blive i lufthavnen, hvor hun føler sig nærmere sit hjem i Mauritius. Hun lever af sin pension og af de mønter, som rejsende glemmer i deres bagagevogne.

 

Hendes situation svarer til den, der var handlingen i Tom Hanks-filmen ’The Terminal’, hvor hovedpersonen var tvunget til at opholde sig i JFK-lufthavnen, fordi han hverken kunne få indrejse til USA eller sit hjemland. Det har fået en filminstruktør til at følge i hælene på Cesaria Ton for at lave en film om hendes tilværelse.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.