Fremgang i Aarhus Lufthavn

”Oktober gav samlet en passagermæssig fremgang på 4,1 pct. for Aarhus Lufthavn i forhold til oktober sidste år, hvilket må betegnes som særdeles tilfredsstillende set i lyset af de problemer, der ramte SAS,” fortæller lufthavnsdirektør i Aarhus Lufthavn, Ole Paaske.

”Indenrigsruten, der jo har været direkte berørt af problemerne med Q-400 flyene, udviser således kun en tilbagegang på 5,7 pct., hvilket primært kan tilskrives, at SAS Danmark har udvist en imponerende handlekraft med hensyn til at tilvejebringe alternative fly til betjening af ruten. Det er samtidig vigtigt at notere sig, at allerede inden den seneste Q-400 hændelse i Københavns Lufthavn var der indgået aftale om, at fra vinterfartplanens ikrafttræden den 30. oktober blev betjeningen af ruten mellem Århus og København overtaget af de større MD87 jetfly,” siger Ole Paaske.

Aarhus Lufthavn og indenrigsruten er således ikke direkte berørt af de aktuelle problemer med henblik på at skaffe erstatning for Q-400 flåden.
Faktisk er den udbudte sædekapacitet på Århus-København nu ca. 20 pct. større, end før de første problemer med Q-400 opstod.

(Morgenavisen Jyllands-Posten, d. 9. november, 2007)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.