Vandt konkurrence om dåseholder

Take Off havde for nylig på Mellem Os-siderne en konkurrence på vegne af HH-Ferries, der ønskede hjælp til navnet på en dåseholder, som på færgeselskabets rute mellem Helsingør og Helsingborg kaldes “Can Rack.””Der kom forslag fra cirka 20 Take Off-læsere. Endnu har vi ikke valgt, hvilket navn vi vil bruge, men nogle af de bedste forslag var: Can-Park, Can-Tainer, 8-Pack (holderen har plads til otte dåser), Tray Boss, CanCan eller The Can Roller,” fortæller salgschef Christian Funch fra HH-Ferries og tilføjer:
”Så følgende, plus et par stykker mere, vil snart få brev fra HH-Ferries med fribillet og gaven: Finn Sandvei, Weco DSB Travel, Jesper Nygaard, Sveriges Rejse- og Turistråd, Helle Nørregaard, Galileo Denmark, Christina Bødker, American Express Corporate Travel og Merete Brendstrup, Team Benns.””Siden den danske afgiftsnedsættelsen på spiritus 1. oktober er salget af spiritus steget 95 %. Og det tror pokker, en svensk gæst sparer fx. 165 svenske kroner på en flaske Absolut Vodka og 190 kroner på en flaske Grant´s whisky i forhold til prisen på Systembolaget,” siger Funch og fortsætter:
”En svensker må i dag tage 5 liter spiritus købt beskattet i et andet EU-land over Øresund, men 1. januar stiger dette til 10 liter. Så mon ikke den svenske skatteminister tænker på en afgiftsnedsættelse på spiritus og øl i Sverige, den ene Systembolag-butik efter den anden står tom det meste af dagen og taber omsætning. Fx. koster en karton med 24 stk. 33 cl. Heineken-øl 134 DKK hos HH-Ferries – samme øl koster på Systembolaget 312 SEK pr. kasse. Vupti en besparelse på 144,50 SEK pr. kasse eller 6,02 SEK pr øl.”

Skrevet af