DSB til domstolen med tabt udbud

DSB mistede retten til lokaltogene i Stockholm til et konsortium med de svenske statsbaner, SJ, selvom DSB var det billigste. Ifølge koncerndirektør Søren Eriksen er målet at få underkendt afgørelsen.

”Det er vores ret og pligt at reagere, når vi afleverer et stærkt tilbud, som også er det billigste, og vi så bliver fravalgt uden at kunne forstå, hvad det er for kriterier, vi er blevet fravalgt på,” siger Søren Eriksen.

DSB var en million svenske kroner dyrere på driften af stationer, men 17 millioner kroner billigere på trafikdriften end det konsortium bestående af SJ og Tågkompaniet, der vandt den femårige kontrakt på 1,25 milliarder svenske kroner årligt.

Skrevet af

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.