SÆRMEDDELELSE FRA DANMARKS REJSEBUREAU FORENING

Frederiksberg, 7. februar 2006

Som følge af Udenrigsministeriets ændrede rejsevejledning for Indonesien, ifølge hvilken rejser til landet frarådes helt og danskere i landet opfordres til at rejse ud, skal vi hermed anmode om følgende:
At ALLE danske rejsebureauer indrapporterer navne og opholdssted(er) for de af deres rejsende der pt. Opholder sig i Indonesien. Informationerne bedes indsendt/indringet til Danmarks Rejsebureau Forening snarest muligt og helst inden 12.00 idag. Alle indrapporterede navne m.m. vil blive videregivet til Udenrigsministeriet senere på dagen som derefter vil forsøge at kontakte de rejsende m.h.p. at være behjælpelig med at arrangere deres hjemtransport.

Det skal understreges, at medlemmer af DRF allerede igår har modtaget ovenstående anmodning, og at de DRF-medlemmer der allerede har indrapporteret den efterspurgte information, naturligvis IKKE skal gøre dette igen. Samtidig skal det understreges, at opfordringen om indsendelse af informationer gælder ALLE danske rejsebureauer, og således også de bureauer, der idag ikke er medlemmer af DRF eller RiD.

For en god ordens skyld skal det også påpeges, at Udenrigsministeriet ønsker indberetning af alle rejsende til Indonesien, uanset formålet for deres rejse. Således ønskes også indberetning af forretningsrejsende, studierejsende og udstationerede danske medarbejdere.

Danmarks Rejsebureau Forening kan kontaktes på følgende måde:
Telefon: +45 3535 6611
Telefax: +45 3535 8859
Mail: drf@travelassoc.dk

Med venlig hilsen,
DANMARKS REJSEBUREAU FORENING

Lars Thykier
Direktør

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.