Århus Rejselivsklub skifter formand

På Århus Rejselivsklubs generalforsamling på SAS Radisson i Århus trak formand Betina Nørgaard fra Check Point Travel sig efter en årrække på posten.Ny formand er Lars Møller Pedersen fra Jysk Rejsebureau, som i flere omgange har været formand.Den nye bestyrelse består desuden af Marianne Duus fra Nordic Tours, Mette Trads Nielsen fra Master Travel, Allan Maagaard fra Avis Biludlejning, kasserer Tina Hansen, revisor Jesper Hedegaard og webmaster Jan Nielsen fra Check Point Travel.2005 blev et år i annulleringernes tegn, oplyser rejselivsklubben som måtte annullere et krydstogt- og et USA-arrangement.

”Rigtig surt, det kan tage modet fra enhver arrangør. Det positive er, at medlemstallet ikke er faldet og at de gennemførte arrangementer var populære,” oplyser klubben.Århus Rejselivsklub lover arrangementer i medlemmernes smag: bowling og julemik er således to sikre.

”Men derudover vil vi levere arrangementer der forhåbentlig vil få mange flere til at melde sig ind,” oplyser klubben, hvis årlige kontingent er 150 kr. og som har mere info på hjemmesiden: aarhus-rejselivsklub.dkÅrhus Rejselivsklub vil snarest informere om kommende arrangementer til rejsebureauer, biludlejningsselskaber, turoperatører, flyselskaber mm. – og gøre en indsats for at få flere medlemmer; de nyeste er fra Scandinavian Cruise Centers kontor i Århus, se billedet af trioen på People-siderne i det nye Take Off.

Skrevet af