Thomas Elsgaard til toppost i SAS

Thomas Elsgaard, ny hos SASThomas Elsgaard kommer fra en stilling som administrerende direktør i Rejsefeber, hvor han senest har haft ansvaret for at lede virksomhedens danske aktiviteter. Før det var Thomas ansat hos Dagbladende Gefion. Han startede sin karriere i rejsebranchen hos Kilroy Travels hvor han har haft forskellige poster siden han startede i virksomheden i 1991. Elsgaard er desuden særdeles synlig og aktiv i branchen, blandt andet som medlem af bestyrelsen i Danmarks Rejsebureau Forening.

“Med ansættelsen af Thomas Elsgaard får SAS tilført endnu en medarbejder med et stort branchekendskab og en bred kundeerfaring.  Thomas’ store indsigt i branchen, herunder hans arbejde med nye distributionsmetoder indenfor online, vil være med til at styrke SAS’ relationer til vores meget vigtige distributører – rejsebureauerne” siger salgs- og marketingdirektør i flyselskabet, Lars Bording.

Hos Travelocity Nordic, som ejer Rejsefeber.dk, siger den skandinaviske topchef, Didrik von Seth, at han beklager Tomas Elsgaards fratræden: ”Det er med stor beklagelse, jeg ser Thomas forlade virksomheden. Han har været afgørende for Rejsefebers og Travelocity’s succes på det danske marked, og jeg ved at jeg har hele medarbejderstaben bag mig, når vi ønsker ham alt godt fremover.

Thomas Elsgaard kommenterer selv sit jobskifte således: Efter seks stimulerende og udfordrende år med Rejsefeber/Travelocity Nordic er det nu på tide med nye udfordringer udenfor virksomheden. Jeg er stolt over virksomhedens resultater i Danmark, og jeg har nydt mit arbejde og væksten med det danske team”

Elsgaard starter hos SAS senest 1. September i år.

Skrevet af