Air New Zealand får dansk generalagent

General Sales Agent-bureauet Discover The World skal prøve at gøre et af verdens hyggeligste flyselskaber mere synlig for de skandinaviske rejsebureauer. Aftalen blev underskrevet for to uger siden, men først i går oplyste Discover om nyheden.Air New Zealand bliver, som tidligere omtalt hos Take Offs, fra vinterkøreplanen eneste flyselskab med en rute jorden rundt. Det sker når det åbner en daglig rute fra Auckland via Hong Kong til London. I forvejen flyver kiwierne mindst en gang dagligt fra London via Los Angeles til New Zealand.Air NZ’s nye rute er den første Star Alliancen kan tilbyde mellem Hong Kong og London Heathrow.“Skandinavien er et stadig vigtigere marked i Europa for Air NZ og det er vigtigt at tilbyde rejsebureauerne bedre service; det håber vi vil ske via Discover The World,” siger Gary Kershaw, selskabets salgschef for bl.a. Kontinental Europa.

Air New Zealand betjener 45 byer i 15 lande, heraf er de 25 i New Zealand – men kun London i Europa.Discover the World har skandinavisk hovedkontor i København med Johnny Schou som chef.

Discover er i forvejen generalagent for bl.a. det engelske Star Alliance-medlem, delvist SAS- og Lufthansa ejede British Midland, hotelkæden Hyatt, Qatar Airways – og – et endnu ukendt rejsebureau i Danmark, Octopus Travel.

Skrevet af