Mobilsnak bliver lovligt på flyrejser

Hidtil har mobilsnak været bandlyst på flyrejsen. Det er tilsyneladende slut nu. Allerede til sommer barsler flere flyselskaber med forsøgsordninger, hvor det bliver muligt at tænde for mobilen, sende beskeder og endda føre samtaler, skriver Boarding.no og epn.dk. Ny teknologi forhindrer, at der bliver forstyrrelser mellem telefonen og flyet.  Emirates Airlines vil tillade mobilsnak på flere flyvninger mellem Europa og Asien til sommer.  Også Ryan Air tillader det på udvalgte strækninger fra juli.  Hos både British Airways, Virgin Atlantic og Quantas overvejer man at benytte sig af en lignende teknologi for at åbne op for samtaler fra flyet. En undersøgelse, der blev lavet for nylig, viste dog, at mange flypassagerer faktisk sætter pris på, at man ikke må bruge sin mobiltelefon ombord.  Derfor har man valgt at sætte et loft på 28 samtidige samtaler. Det tyder i øvrigt på, at taksten for telefoni fra flyet bliver ret høj, formentlig ikke under 20 kroner i minuttet.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.