Sophia Loren døber krydstogtskib

MSC Orchestra er præget af europæisk design og madkultur, og har store arealer beregnet til rekreation og afkobling. Jomfrurejsen går fra Genova til Marseille, Valencia, Lissabon, Casablanca, Malaga, Alicante, Barcelona og tilbage til Genova. Sommeren igennem sejles krydstogter i Middelhavsområdet.

MSC Orchestra kom for nylig til Rom fra Frankrig, hvor skibet blev bygget på et værft, ejet af norske Aker Yards. Fartøjet har plads til over 3.000 passagerer og 85% af kahytterne er udvendige, og af disse har 65% privat balkon – noget, som stadig flere krydstogtpassagerer efterspørger. Skibet har omkring 1.000 besætningsmedlemmer.

Ombord er der 22.000 kvadratmeter fællesarealer. Skibet har et stort soldæk, træningscenter, tennis- og volleyballbane, golfsimulator, minigolf etc. Der er også en spa-afdeling, som tilbyder aromaterapi, thalassobehandling, tyrkisk bad og yoga.

Der er 1.300 kahytter, inklusiv 18 suiter med private balkoner, 809 kahytter med balkon, samt 275 indvendige kahytter. Der er fem restauranter, 10 barer, fire saloner/konferencelokaler, to store swimmingpools, en børnepool og fire jacuzzis. Det nye skib er bygget i henhold til den såkaldte Panamax-standard og kan derfor passere gennem Panamakanalen.

Skrevet af