Rejsebureau lukker filial i Århus

Mangaard Travel Group fik rejsebureauet på Store Torv da det store århusianske rejsebureau overtog FolkeFeries kontor som trak sig ud af Århus.”Udgifterne til huslejen kunne ikke forsvares; vi fik ikke så meget mere omsætning af at ligge i det centrale Århus, der kom ikke fysisk flere ind og købte fx eksklusive rejser. Og efter to et halvt år med kontoret på Store Torv opsagde vi lejemålet og har nu samlet hele styrken her på vort hovedkontor i Åbyhøj, nogle få kilometer fra Århus down town,” siger stifter, ejer og adm. direktør for Mangaard Travel Group, Hans Mangaard, til Take Off.Rejsebureauet med 15 medarbejdere frasolgte sidste år sit bureau for erhvervsturisme til Århus, Come2Aarhus, til Århus turistråd, VisitAarhus.

Selv om Mangaard Travel Group stadig tilbyder håndtering af incoming i smilets by, er erhvervs- og grupperejser fortsat virksomhedens største område. Mangaard Travel Group omsætter for 75 millioner kroner om året og ser stigninger af rejsende til bl.a.

Kina, Indien og Thailand. Ca. 60 % af omsætningen kommer fra erhvervsrejser – men bl.a. golfrejser vokser, hvorfor man netop har fået en specialafdeling for dette.Mangaard Travel Group er en af de fire musketerer i det jyske samarbejde Rejsepartnerne, som også tæller Top Rejser, Holstebro Rejsecenter og gruppens største aktør, Vejle Rejser.

Skrevet af