Dødsfald

Ib Kam, Lufthansas chef gennem mange år i Danmark, er død, 71 år gammel.I en mindeudtalelse kalder Take Off’s bestyrelsesformand, Bjarne Eklund, sin gamle kollega for ”en af luftfartens gentlemen.”
Videre siger Bjarne Eklund: ”En professionel og meget respekteret luftfartsmand, som gennem en lang og smuk karriere har været et godt eksempel for så mange af os “unge”, har nu fået fred efter en lang og smertefuld sygeperiode.
Ib Kam var en forbilledlig chef, en pryd for Lufthansa gennem mere end

38 år, en periode som også inkluderede udstationeringer i Kenya og USA. Ib Kam begyndte sin Lufthansa-tid i København i 1958, og det blev også her, at han i 1996 afleverede Lufthansa Danmark til den nye alliance mellem SAS og Lufthansa, den i dag så velfungerende Star Alliance,” siger Bjarne Eklund.Også fra Lufthansas nuværende Country Manager, John Nielsen, er der mindeord:
”Vi har med sorg modtaget den triste nyhed om Ib Kams bortgang. Ib Kam opbyggede Lufthansas position i Danmark gennem mange år. Og det ville glæde ham at vide, at positionen som det største udenlandske flyselskab i Danmark, som han var med til at skabe, stadig holder.”BISÆTTES PÅ LØRDAG
Ib Kam bisættes fra Lundtofte Kirke på lørdag, den 18. januar, kl. 12.

Skrevet af