Direkte fra Karup og Odense til Italien

Fire rejsebureauer er med på initiativet til åbningen af en flyrute fra Karup via Odense til Forli lufthavnen blot 30 kilometer fra Adriaterhavet og 55 kilometer fra Bologna.

Ruten skal med start 13. maj beflyves hver lørdag frem til 5. august og igen fra den 2. september til den 21. oktober.

Rejsebureauerne er Papuga Rejser, Vejle, Italiens Informations Service, Brabrand, Valluga Travel, København og Top Rejser.

Det er Cimber Air, der beflyver ruten med et turbo propelfly af typen ATR72 med plads til omkring 50 passagerer. Der er flyafgang fra Karup til Odense hver lørdag kl. 9.30. Fra Odense til Forli er der afgang kl. 10.30 med ankomst kl. 14.00. Hjemrejsen fra Forli har afgang kl. 14.30 med ankomst til Odense og Karup henholdsvis kl. 18 og 19.00.

Det første år ventes antallet af passagerer at nå op på 2.000.

Skrevet af

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.