MSC Poesia fra MSC Cruises. (Foto: MSC Cruises | PR)

Åbner salget til 121-dages krydstogt

MSC Cruises har sat et krydstogt til salg med afrejse i 2024. Turen varer fire måneder, men det vil dog kræve en gedigen opsparing, for de kunder, der vælger at købe billet.

121 dage til søs, 52 destinationer og 31 lande. Sådan ser ruteplanen ud for et krydstogt, som skibet MSC Poesia vil foretage i begyndelsen af 2024. Det oplyser krydstogtrederiet MSC Cruises, som arrangerer den spektakulære sejlads.

MSC Poesia er 293 meter langt, har 13 passagerdæk, 987 besætningsmedlemmer og i alt 1.275 kahytter. De fordeler sig på 18 suiter, 275 indvendige kahytter samt 809 udvendige kahytter med egen balkon og 173 uden.

Selskabet fortæller, at den fire måneder lange rejse tager sin begyndelse, når gæsterne stiger ombord på skibet i havnen i enten Civitavecchia nord for Rom samt Genova i Italien, den franske by Marseille eller i den spanske storby Barcelona.

Sejler op ad Amazonfloden
Krydstogtet starter med at udforske Middelhavet, hvor der vil være anløb i Frankrig, Spanien, Italien, Malta, Cypern samt en overnatning i byen Haifa i Israel samt et dagsbesøg i Egyptens hovedstad Kairo. Turen går herefter via Suez-kanalen til det Røde Hav med besøg i den egyptiske by Luxor og Petra i Jordan.

Efter en overnatning i den saudiarabiske by Jeddah sejler skibet sydpå for at besøge de afrikanske destinationer Zanzibar, Seychellerne samt Mauritius. Her bliver der også mulighed for en tur til fastlandet, da der vil blive arrangeret en rundtur i Sydafrika med overnatning til lands i byen Cape Town.

Næste stop på rejsen er Sydamerika og verdens største regnskov Amazonas, der bliver oplevet via en sejlads på Amazonfloden, hvor turen går i retning af den brasilianske storby Manaus. Yderligere vil der også blive aflagt besøg i byerne Salvador og Belém, inden gæsterne får mulighed for en overnatning i Rio de Janeiro.

Koster næsten 350.000 kroner
Når besøget i Brasilien er tilendebragt, stiger passagererne igen ombord, og så sejler krydstogtskibet videre til de caribiske øer Saint Lucia, Barbados, Martinique, Den Dominikanske Republik på øen Hispaniola samt Bahamas. Derudover vil der også blive aflagt besøg på Ocean Cay, som er en privat ø, der er et ejet af krydstogtselskabet selv.

Dernæst vil krydstogtskibet anløbe flere destinationer i Nordamerika. Her aflægges der besøg i Miami og New York i USA, inden MSC Poesia fortsætter nordpå til Nova Scotia og Quebec i Canada. Herefter sættes der igen kurs mod Europa med stop både i Grønland og Island.

Det er den store tegnebog, der skal findes frem, hvis man ønsker at deltage på krydstogtet. MSC Cruises oplyser, at prisen for to personer i et værelse med balkon og afgang fra Rom vil beløbe sig til 346.898 danske kroner. Prisen inkluderer dog måltider på hele turen med en tilhørende øl eller et glas vin samt 15 udflugter undervejs.

 

Relaterede artikler:

Højeste antal krydstogtskibe sejler igen efter krisen

Høj brændstofpris rammer busrejser og krydstogter

Umuligt at anslå antal krydstogtgæster i Danmark