Aalborg får nyt hotel

Foto: Michael Damsgaard

HOTELLER: Den adm. direktør for større dansk hotelkæde sagde forleden til standby.dk, at gruppen snart ville få nyt hotel i Danmark. Nu er nyheden klar – det bliver i Aalborg. Kæden åbner næste år også nyt Marriott-hotel i København.

Den danske Zleep-kæde vender i 2019 tilbage til Aalborg med hotel med 126 værelser i det centrale Aalborg. Tidligere drev Zleep hotel i Limfjordsbyen fra 2007 til 2011, og det har længe stået på ønskelisten at vende tilbage.

Stifter og adm. direktør i Zleep Hotels, Peter Haaber: ”Vi har set på utallige muligheder for at vende tilbage, siden vi forlod Aalborg. Men det er først med denne lokation ved banegården i Aalborg, at det er lykkedes at finde den rigtige placering.”

Byggeriet af det nye hotel begynder i 3. kvartal af i år og hotellet åbner i 2019.

Zleep Hotels har allerede ni hoteller i Danmark. Målet er at operere 20 i 2020. Kæden åbnede i 2003 og omsatte sidste år for over 110 mio. kr. og beskæftiger over 100 medarbejdere

Zleep Hotels åbner i 2019 hotel med 136 værelser i Upplands Väsby uden for Stockholm. Det bliver Zleeps første hotel i Sverige og det første uden for Danmark, siden man i 2015 lukkede sit hotel ved lufthavnen i Hamborg.

I Danmark skal Zleep bl.a. stå for driften af det kommende Moxy-hotel – et varemærke under Marriott, i København.

Som standby.dk skrev i marts, skulle hotellet med 233 værelser været åbnet sidste år, men er blevet forsinket.

Nu forventes det at være klar næste forår. Moxy er et samarbejdet mellem Ikea og Marriott. Forsinkelsen skyldes bl.a. strid mellem køber og sælger af grunden.

Ifølge adm. direktør Peter Haaber er alle byggetilladelser nu på plads, så Moxy-hotellet i København kan åbne næste forår.

”Oprindeligt skulle Moxy-hotellet have 209 værelser, nu bliver det 233 pga. færre konferencerum,” sagde Peter Haaber i marts til standby.dk

”Vi har fået det nye Moxy fordi jeg har været aktiv uden for landets grænser. Det er for dårligt, at ikke flere danske kolleger er med på internationale hotelkonferencer. Her skabes vækst og netværk,” sagde han

Foreløbig er der syv Moxy Hotels i Europa.