Årets Økopris til Comwell

Comwell Hotels har fået Årets Økopris 2017, som uddeles af Økologisk Landsforening til personer og virksomheder, der lægger et stort arbejde og engagement i at udbrede økologiske måltider.

“At vi har modtaget Årets Økopris er en glædelig overraskelse som bekræfter os i, at vores bæredygtige satsning er den helt rigtige”, siger Koncernchef Peter Schelde.

Prisen blev overrakt på fødevaremessen Bite Copenhagen af Helle Borup Friberg, adm. direktør for Økologisk Landsforening: “Prisen går til en virksomhed, som for alvor har valgt at lytte til kundernes ønsker og forventninger om økologi på menuen – og handle på det. Og en virksomhed, som har valgt at investere i den økologiske rejse for at sikre engagement hele vejen rundt i alle led, og at alle medarbejdere har fået økologien ind under huden. ”

Comwell har 15 hoteller fordelt i hele landet og den økologiske omstilling er sket på under et år. Comwell hotellerne startede med en økologiprocent på fem og er i dag oppe på 50% i gennemsnit. Med sin øko-satsning præsenterer Comwell årligt både tusindvis af gæster og omkring 1.400 ansatte for økologi.

Virksomheden har indtil videre sendt over 200 medarbejdere – både kokke og tjenere såvel som receptionister og MeetingDesignere – på uddannelse. Ifølge Peter Schelde, sker omstillingen på baggrund af koncernens ønske om at bidrage til en grønnere fremtid.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.