Århus Charter fra Aarhus Lufthavn

Århus Charter flytter sin charterflyvning til den græske ø Ithaca til Aarhus Lufthavn. Dermed har lufthavnen føjet fire nye destinationer til sit 2017-program.

Det står klart, efter at Århus Charter har flyttet charterflyvningen til Ithaca fra Billund til Aarhus Lufthavn: ”Vi har mange forespørgsler fra vores gæster om nye rejsemål fra Aarhus Lufthavn, hvor vi har fløjet siden vores start i 1988. Vi er glade for at kunne efterkomme deres ønske. Yderligere efterspørger gæsterne rejsemål, som er uberørte og anderledes end de kendte græske øer, hvilket er en af grundene til vores valg af denne græske perle,” siger Henrik G. Jensen, bureauchef i Århus Charter.

Lufthavnsdirektør Peter Høgsberg er glad over den positive udvikling i Aarhus Lufthavn efter en længere debat om lufthavnens fremtid, der endte med, at lufthavnen forbliver på sin nuværende placering i Tirstrup.

”Jo mere ro der er omkring et projekt, jo større er villigheden til at investere i det. Mit klare indtryk er, at det netop er det, vi ser resultatet af i øjeblikket, hvor vi inden for få måneder har kunnet føje fire nye destinationer til lufthavnens rejsemål. Det er meget glædeligt, at Århus Charter har valgt en ny destination til østjyderne – ikke mindst fordi Århus Charter har et loyalt publikum, som i vid udstrækning foretrækker at rejse fra Aarhus Lufthavn,” siger Peter Høgsberg.

Århus Charter flyver fra den 20. maj mellem Aarhus Lufthavn og Preveza på det græske fastland. Herfra går turen videre til byen Lefkas med bus, hvorfra gæsterne bliver sejlet det sidste stykke til Ithaca med båd. Der flyves til og med lørdag den 14. oktober med en pause i august.