Aarhus får nyt rejsebureau

I morgen, fredag, fejrer Top Tours 10 års jubilæum – og lige efter Ferie for Alle-messen i Herning i slutningen af februar markerer det oversøiske rejsebureau åbningen af sit fjerde rejsebureau, det første udenfor Sjælland. Det tre øvrige er i Faxe Ladeplads, hvor det hele begyndte – dengang i en garage – hos rejsebureauets ejer og adm. direktør, Martin Bisp.

 

Siden er Top Tours vokset til også at have rejsebureauer i Helsingør, hvor medejer og salgsdirektør Bjarne Lundahl holder til, samt i København – ligesom der er et servicekontor i Bangkok. Foreløbig har Top Tours haft over 70.000 gæster og har i Danmark indtil videre 18 medarbejdere.
Top Tours betegner sig som specialister i rejser til Østen, USA og Australien, nyt på programmet er Tobago.

 

På weekendens feriemesse i Bella Center sagde adm. direktør Martin Bisp fra Top Tours til Stand By, at Top Tours sidst i februar åbner sit fjerde rejsebureau, på Klostertorvet i Aarhus.
Bureauet får tre medarbejdere i Aarhus – og rykker ind i byen efter et andet rejsebureau, Marco Polo, i november sidste år meddelte, at man lukker i Aarhus og kun vil have kontor i København. Marco Polos lukning i Aarhus kostede de ti ansatte jobbet.

 

”Vi havde kun jobannoncen om medarbejdere til det nye rejsebureau i Aarhus på takeoff.dk og fik 52 kvalificerede ansøgninger, også fra opsagte medarbejdere hos Marco Polo,” sagde Martin Bisp.

Skrevet af Henrik Baumgarten