Aarhus Lufthavn får SAS-rute til Malaga

Aarhus-Tirstrup1I den kommende sommer vil SAS flyve fra lufthavnen nord for Aarhus til feriebyen Malaga på den spanske sydkyst.

”Vi er overbeviste om, at der er et marked for en rute til Malaga”, siger Mariam Skovgaard, pressechef i SAS til finans.dk.

For et par uger siden blev det meddelt, at denne sommers rute med SAS til Mallorca ikke vil fortsætte, fordi passagertallet ikke var højt nok. Ruten blev fløjet mandag, mens flyvningerne til Malaga gennemføres om søndagen. Ruten flyves fra 2. juli til 6. august.

”Vi ved, at der er stor efterspørgsel til Malaga, og samtidig er det attraktivt, at de rejsende kan flyve om søndagen”, siger Peter Høgsberg, direktør i Aarhus Lufthavn.

Ryanair har tidligere fløjet fra Aarhus Lufthavn til Malaga i sommerperioden. Ifølge Peter Høgsberg var belægningen på ruten god. Ryanair skiftede imidlertid strategi og flyttede fly, da selskabet begyndte at satse på de store lufthavne.

Ryanair flyver fra Billund til Malaga, mens Norwegian flyver fra Aalborg til Malaga.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.