DRF forudser: Flere net-rejser

Mere end 100.000 rejser vil i 2006 blive bestilt på nettet, hvilket er en stigning fra 20 til 25 % fra 2005, forudser Lars Thykier, direktør i Danmarks Rejsebureaueforening.
Desuden vil antallet af korte ture til europæiske byer for at se opera, kunst, motorløb og musik stige.
Flere vil tage på individuelle ferler for at ”passe sig selv” med wellness-ferier med spa, massage og forkælelse og for at pleje deres skavanker. Og her behøver man ikke tage ret lagt væk, idet Tyskland har mange slotte og borge, som tilbyder denne slags.
Tendensen med flere kulturejser vil også fortsætte med at stige. Nye destinationer kan blive Vietnam nu uden visum, Kenya med et bedre politisk klima, Thailand er tilbage, men også Tyrkiet vil trække, ikke alene for sin varme, men også for sin kultur.
(Berlingske 26.12.05)

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.