Air Frances nyeste langrutefly er Airbus A350, som selskabet skal have 28 af – leveringerne begyndte dette efterår. I alt har Air France over 110 langrutefly fra Airbus og Boeing. Pressefoto for Airbus: A. Doumenjou, master films.

Air France har lille gave til gæster på langruter

Der er nye ”comfort kits” til passagerer på Air Frances langruter, hvor selskabet tilbyder op til fire kabineklasser. På de tre ”fineste” klasser er der også en lille pakke til spædbørn – herunder en ble.

Air France har netop introduceret nye særligt designede og tilpassede ”comfort kits” på sine fire kabineklasser på Skyteam-medlemmets langruter: La Première (første klasse, der dog ikke findes på alle langruteflyene), Business, Premium Economy og Economy.

En kollage fra Air France over nogle af de mange ”comfort kits” flyselskabet uddeler på sine op til fire kabineklasser på selskabets langruter. Illustration: Air France.

De fire slags comfort kits, der naturligvis er tilpasset efter hvilken kabineklasse, rejsen foregår på, er også ment som en gave fra Air France – en gave den rejsende naturligvis kan tage med fra flyvningen.

Det fineste comfort kit er naturligvis på første klasse, der hos Air France hedder La Première. Her er der tale om en gaveæske med læder-look – og der kan vælges mellem to farver, marineblå og kamel-farvet.

Inden i er der cremer til ansigt og kroppen fra kosmetikfirmaet Carita; de små tuber indeholder blandt andet en fugtighedscreme, en creme til øjenregionen, en fugtighedsmaske, en håndcreme – samt en Air France La Première pen og en ditto kam.

På business class uddeler Air France en slags gammeldags ruskindspung – her kan der vælges mellem fire farver. Indholdet byder blandt andet på produkter fra Clarins som en gel-creme og en håndcreme, en ”sove-maske,” tandbørste og tandpasta, et sæt ørepropper, en Air France pen, pebermyntepastiller, beskyttelsespose til hovedtelefoner og et skohorn.

En ble til babyerne
På Premium Economy får passagererne i deres comfort kit en beskyttelsespose til hovedtelefoner, et sæt ørepropper, tandbørste og tandpasta, et par sokker og en sovemaske.

Hvad comfort kit’et til passagererne på ren economy indeholder, fremgår ikke af pressemeddelelsen fra Air France.

Til gengæld er der til børn mellem tre og 11 år en metalboks med blandt andet 36 magneter, et spil med syvkabale og Sudoku og fem farveblyanter.

Og til de alleryngste – spædbørn op til 23 måneder der rejser på Première, Business eller Premium Economy, udleverer Air France en lille pakke med blandt andet en hagesmæk, en babyske, et legetøj – og en ble.

Relaterede artikler:

10 nye vinterruter hos Air France-KLM

Air France går fra WiFi til LiFi

“Et sundhedstegn med friktion og gensidig udfordring”