Airbus A320 fra airberlin grounded i Keflavik

En Airbus A320 fra det konkursramte airberlin er blevet grounded i Reykjaviks Keflavik Airport på grund af ubetalte afgifter, skriver AirLive.

Flyet med registrering D-ABDX kom fra Düsseldorf og landede i Keflavik torsdag aften klokken 10.55, men returflyvningen i dag til morgen blev aflyst.

Isavia, Islands lufthavnsvirksomhed, har meddelt, at “airberlin startede forhandlinger om betalingsstandsning i august og de ubetalte lufthavnsafgifter stammer fra tiden før insolvensperioden”….. ”Isavia vil have ekstra personale udstationeret i lufthavnen til at hjælpe dem, der er blevet berørt af begivenheden”.

airberlin stopper driften med udgangen af oktober.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.