AirPlus øger betalingsmuligheder

TURISME: 49.000 forretningsrejsende på verdensplan bruger angiveligt AirPlus systemer til f.eks. at booke og betale forretningsrejser. Nu har det tyske selskab lanceret en opdateret mulighed.

AirPlus har præsenteret en udvidet mulighed for virtuel betaling til sine firmakunder verden over – med opdatering af sit AirPlus A.I.D.A. Virtual Card. Den giver ifølge firmaet kunderne mere kontrol og åbenhed.

Som led i opdateringen kan hver kunde nu begrænse sit firmas kreditkortnummer til kun at dække særlige betalingsområder. Ændringen betyder også, at kreditkortet specifikt kan sættes til at acceptere et månedligt topbeløb, også inden for forskellige valutaer.

Det gør ifølge AirPlus ikke kun betalinger for rejseydelser mere sikre, men betyder, at firmarejsende kan udstyres bedre i forhold til deres behov og planlagte udgifter. Det gør håndteringen af deres firma-kreditkort nemmere, når der betales via A.I.D.A. (Aida er i øvrigt en opera af Giuseppe Verdi fra 1871, red)

Via udskrivningerne af AirPlus Virtual Cards bliver der fremover kun vist én udskrift. Her kan kunden se alle virtuelle numre på kreditkortet. En udvidet visning af alle disse kreditnumre, The Card Overview, kan ske via endnu et virtuelt filter.