AlfA Travel-succes med gruppe- og studierejser

Med mere end 950 grupper og 30.000 gæster er Holstebro-bureauet på 15 år én af undervisningssektorens foretrukne rejsearrangører. Resultatet blev i 2012 et overskud på 4.6 millioner kroner før skat.

Faglige og sociale rejser for skoler, gymnasier, efterskoler og højskoler er en succes for AlfA Travel. Her har individuelt sammensatte rejser for mere end 30.000 gæster i 950 grupper udløst en bruttoavance på godt 13 millioner kr. med et overskud før skat på 4.6 millioner kr.

”Resultatet er meget tilfredsstillende,” siger selskabets stifter og direktør, Lars Frederiksen, der 1. januar omdannede bureauet til et aktieselskab. Fem af selskabets 14 medarbejdere blev medaktionærer.

”Vores vækst kommer i høj grad fra en voksende kreds af stamkunder, der samtidig sørger for, at nye grupper kommer til.”

Lars Frederiksen tror selv, at succesen skyldes den indsigt, som selskabets medarbejdere har i de krav, uddannelsessektoren stiller.

”Det handler om at finde den bedste og mest økonomiske form for transport og ophold, men også om anderledes oplevelser og aktiviteter. De kendte europæiske rejsemål fylder stadig meget, men oversøiske destinationer, flodbådssejlads, skirejser og adventure-ture vinder frem,” siger den jyske rejsebureaudirektør.