Aller Leisure har med købet af Gislev Rejser nu fem rejsebureauer i Danmark med i alt 130 medarbejdere. Arkivfoto.

Aller Leisure køber Gislev Rejser

Aller Leisure, der i forvejen ejer en række danske rejsebureauer, har købt over 85 procent af det fynske rejsebureau Gislev Rejser, der har 40 medarbejdere.

Med købet af Gislev Rejser kommer Aller Leisure op på en årlig omsætning på cirka en milliard kroner om året; med i beløbet er Aller Leisures omsætning i Sverige og Norge, oplyser Morten Aaberg Sørensen, administrerende direktør i Aller Leisure, til STANDBY.dk
Medarbejderne i rejsebureauerne i Aller Leisure fik nyheden om købet af Gislev Rejser mandag formiddag. Morten Aaberg Sørensen ønsker ikke at oplyse, hvor meget Aller Leisure har betalt for Gislev Rejser.

Gislev Rejser omsatte i seneste regnskabsår for 230 millioner kroner, viser nyeste årsanalyse af de danske rejsebureauer fra Dansk Brancheanalyse. De fire hidtidige danske rejsebureauer i Alle Leisure omsatte sidste år for  cirka 600 millioner kroner.

Aller Leisure kom i 2014 ind på rejsemarkedet i Danmark med købet af Nyhavn Rejser. Aller Leisure kontrollerer udover Nyhavn Rejser også Kulturrejser-Europa, Nilles Rejser og Beach Tours samt Aller Travel i Norge. I alt har rejsebureauerne cirka 130 medarbejdere plus rejseledere.

Gislev Rejser, der har kontor i Ringe på Fyn og 40 medarbejdere plus rejseledere, sender hvert år over 50.000 kunder ud at rejse med bus og fly til destinationer i det meste af verden. Gislev Rejser har eksisteret siden 1946, og har udviklet sig fra at arrangere busrejser til i dag at have mere end 160 rejser på programmet med rundrejser i hele verden, krydstogter, storbyferier, aktive ferier og koncertrejser, oplyser Aller Leisure.

Katinka Aller, bestyrelsesformand i Aller Leisure, siger om købet af Gislev Rejser: ”Vi har en ambition om vækst, og vi vil være en betydelig spiller på det skandinaviske marked. Med købet af Gislev Rejser er vi nu et skridt nærmere vores ambition på det danske marked. Gislev Rejser er samtidig en familiedrevet virksomhed, som værdi- og holdningsmæssigt passer godt ind i vores organisation.”

Morten Aaberg Sørensen, administrerende direktør i Aller Leisure, siger: ”Gislev Rejser er et veldrevet og velrenommeret rejsebureau. Med godt købmandskab og  forståelse for at skabe rejseprodukter, der passer til deres målgruppe, har Gislev Rejser skabt gode resultater gennem rigtigt mange år.

Med opkøbet af Gislev Rejser, der primært servicerer kunder i Syddanmark, dækker Aller Leisure nu hele Danmark med lokalforankrede rejseselskaber. Jeg ser frem til samarbejdet med de engagerede og kompetente medarbejdere samt Poul Andersen, der fortsætter som administrerende direktør i Gislev Rejser.”

Fortsætter som selvstændigt rejsebureau
Administrerende direktør i Gislev Rejser, Poul Andersen, siger om salget til Aller Leisure. ”I forbindelse med den løbende udvikling af Gislev Rejser, dukkede en god mulighed op med Aller Leisure. Her kan vi kombinere vores ønske om at investere yderligere i nye destinationer, digitalisering, marketing og branding.

Samtidig kommer Gislev Rejser ind i et nyt fællesskab med andre rejsebureauer. Jeg ser frem til samarbejdet med de øvrige rejsebureauer i Aller-familien og  er sikker på, at den nye konstellation vil blive betydelig på det danske rejsemarked.”

Gislev Rejser fortsætter som et selvstændigt selskab og varemærke under Aller Leisure, der har købt 85 procent af aktierne i selskabet. Handlen bliver behandlet af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og forventes godkendt i løbet af sommeren, oplyser Aller Leisure.

 

Relaterede artikler:

Ny direktør for Allers rejsebureauer

Jubilar med vokseværk

Nyt rejsebureau forventer ny stor vækst