Amerikanske hotelpriser stiger hastigt

Stigninger i konferencer, forretningsrejser og et generelt øget forbrug blandt amerikanerne har sendt hotelpriserne i vejret. Det er specielt blevet dyrere at indlogere sig på hotel i Seattle, Boston og San Francisco, viser Hotels.com’s Hotel Price IndexTM.

  

Hotelpriserne er således steget betragteligt på mange af danskernes foretrukne destinationer. Både New York, Las Vegas, San Francisco og Miami er i top 20 over danskernes yndede rejsemål.

 

Og danskernes absolutte darling, New York, har oplevet en hotelprisstigning på 7%, så man nu gennemsnitligt må betale 1.326 kroner for en hotelovernatning.

 

Las Vegas er stadig langt billigere, idet den gennemsnitlige hotelpris, trods en stigning på 13%, ligger på 650 kroner, mens San Francisco har oplevet et regulært turistboom, der bringer gennemsnitsprisen på et hotelværelse op på 954 kroner efter en stigning på 19%. Samtidig er Miami steget med 17%, så en hotelovernatning nu koster 937 kroner. 

 

”Mange storbydestinationer har haft langt flere turister det seneste år, og det får hotelpriserne til at stige. Det er både amerikanerne selv, der har fået flere penge mellem hænderne, men der er også et regulært boom at udenlandske turister. Blandt andet er San Francisco blevet enormt populær blandt asiatiske turister, der drages af byens mange asiatiske subkulturer,” forklarer David Bækholm fra Hotels.com.

 

Den eneste amerikanske storbydestination i indekset, der ikke har oplevet prisstigninger, er Vancouver, som er faldet med 9% til 854 kroner.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.