Andalusisk rundrejse med Spies

Alhambra er bygget af maurerne mellem 1248 og 1354 på Sabikah-plateauet sydøst for Granada i Andalusien..

Sevillas katedral, Córdobas historiske kvarter og Alhambras eventyrlige arkitektur er blot noget af det, man kan opleve på rundrejse i Andalusien.

”Andalusien har en spændende historie og kultur og kan desuden byde på smuk natur med Sierra Nevadas imponerende bjerge. Man kan også kombinere rundrejsen med en uges sol og strand i Almería, siger Carlos Cebrian, produktchef i Spies.

Rundrejsen starter i Almería, som er Spies nyhed til sommer. Der bliver ophold med hotelovernatning i Almería, Antequera, Sevilla og Granada. Rundrejsen foregår med bus fire gange i sommersæsonen.

Mere på http://www.spies.dk/spanien/rundrejse/rundrejse-i-andalusien

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.